idanito

idanito

idanito

idanito

کاردانی بدون کنکور آزاد

کاردانی بدون کنکور آزاد 

دانشگاه آزاد اسلامی در ردیف بهترین دانشگاه های کشور بوده و به جهت سطح علمی رتبه بالایی را به خود اختصاص داده است. تاریخچه ی تأسیس این دانشگاه به چندین سال قبل یعنی سال 1361 باز می گردد. شایدبرایتان جالب باشد اگر بدانید که نخستین دانشگاه آزاد اسلامی در خیابان معروفی به نام اسکندری بنا شد. در حقیقت، این ساختمان اول جایی بود که کنکور دانشگاه آزاد اسلامی در آن برگزار شد. در حال حاضر، جهت ورود به این دانشگاه دو راه پیش روی داوطلبان گذاشته شده است. نخستین راه شرکت در آزمون سراسری این دانشگاه بوده و دومین مورد ادامه تحصیل از طریق دوره های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی است. باید بگوییم که پذیرش دانشجو بدون کنکور در این دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کاردانی، کارشناسی، کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته انجام می گیرد. در این مقاله، به اجمال پاره ای توضیحات را در مورد      کاردانی بدون کنکور آزاد       بیان می کنیم. همچنین لیست برخی از رشته های دانشگاهی این دانشگاه را نیز ذکر می شوند.

 کاردانی بدون کنکور آزاد مهر 98

اگر تصمیم به شرکت در      کاردانی بدون کنکور آزاد        را گرفته اید، باید بسته به تمایل خود در یکی از ماه های مرداد (برای دانشجویان کاردانی بدون کنکور آزاد مهر 98) و یا آبان (برای دانشجویان کاردانی ورودی بهمن ماه 1397) نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام نمایید. در ابتدای اقدام به ثبت نام نیاز به ورود به سایت دانشگاه آزاد اسلامی و خرید کارت اعتباری پس از پرداخت مبلغ معینی را دارید. پپس از کامل کردن فرآیند ثبت نام     کاردانی بدون کنکور آزاد مهر 98    و وارد کردن تمامی اطلاعات شخصی و تأیید ثبت نام رسید ثبت نامی خود را دریافت کنید. دقت داشته باشید که پس از قبولی در دانشگاه مورد نظر باید علاوه بر تحویل مدارک لازم، رسید ثبت نام اینترنتی را نیز همراه داشته باشید.

 

برای دانلود دفترچه ثبت نام کاردانی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد روی لینک زیر کلیک کنید

شرایط ضروری برای ثبت نام بدون آزمون در کلیه رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد

همه ی داوطلبان مایل به شرکت در دوره هایی     کاردانی بدون کنکور آزاد        نیاز به داشتن مدرک دیپلم کار و دانش و یا فنی و حرفه ای و یا مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم دوران دبیرستان دارند. ذکر این نکته بسیار مهم است که جهت ثبت نام دوره کاردانی بدون کنکور آزاد میزان معدل شما هیچ تأثیری در قبولی شما در رشته و شهرهای دانشگاهی نداشته و تمامی افراد با هر معدلی می توانند در این دوره ثبت نام نمایند. 

در نهایت پیشنهاد می کنیم پس از بررسیکاردانی بدون کنکور آزاد مهر 98 ، سری هم به مقاله     کاردانی بدون کنکور آزاد       بزنید.

دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد

دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد

اگر داوطلب شرکت در آزمون ورودی دکتری 98 هستید، بایستی در تاریخ های معین شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور (12-6 آذرماه 1397)، نسبت به ثبت نام اقدسازمان سنجش، نتایج اولیه در هفته ی آخر فروردین ماه 1398 توسط سازمان سنجش  اعلام می شود. داوطلبان متقام نمایید. آزمون دکتری سراسری و آزاد همزمان در تاریخ 3 اسفندماه 1397 برگزار خواهد شد. که مطابق زمان بندی اضی تحصیل در دانشگاه های آزاد که در کارنامه ی اولیه منتشر شده توسط سازمان سنجش، در دانشگاه های آزاد مجاز اعلام شده اند، می توانند با مراجعه به سایت در نیمه ی اول اردیبهشت ماه و با مطالعه ی     دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد      ، به انتخاب رشته اقدام نمایند.

     دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد      شامل مباحث انتخاب رشته و پذیرش دانشجو، پذیرش نهایی داوطلبان، شرایط و نحوه ثبت نام در دوره ی دکتری تخصصی بدون آزمون، شرایط پذیرش در دوره ی دکتری تخصصی پژوهش محور، سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران، سهمیه مربیان، پذیرش اتباع خارجی، انتخاب رشته اینترنتی و جداول نام و کد رشته ها، واحدهای دانشگاه، نام و کد استان و شرایط خدمت وظیفه عمومی است. توصیه ی ما این است که اگر قصد ادامه ی تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد را دارید، حتماً      دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد       را به دقت مطالعه نمایید . البته از آنجایی که انتخاب رشته بسیار مهم و سرنوشت ساز است، حتماً در این باره از تجربه دیگران استفاده کنید. شایان ذکر است که متقاضیان بایستی پس از مجاز شدن در کارنامه ی اولیه، با خرید کارت اعتباری انتخاب رشته از طریق سامانه آزمون دانشگاه آزاد، در بازه ی زمانی اعلام شده توسط سازمان، اقدام به انتخاب رشته نمایند.

دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد 

همزمان با اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی دکتری (که به صورت هماهنگ در 3 اسفندماه سال 97 برگزار خواهد شد) در سایت سازمان سنجش در هفته ی آخر فروردین ماه 1398، آن دسته از داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد می باشند، بایستی پس از مجاز اعلام شدن در کارنامه ی اولیه منتشر شده توسط سازمان سنجش، به سایت دانشگاه آزاد مراجعه نمایند و از نیمه ی اول اردیبهشت ماه 1398، نسبت به دانلود    دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد     و مطالعه ی دقیق ضوابط و شرایط آن اقدام نمایند. به یاد داشته باشید که انتخاب رشته دکتری آزاد سال 98 در نیمه ی اول اردیبهشت ماه و به صورت اینترنتی با مراجعه به سایت آزمون دانشگاه آزاد امکان پذیر خواهد بود. در نهایت پس از بررسی دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد 98 ،  پیشنهاد می کنیم سری هم به مقاله    دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد       بزنید.

در این مقاله به بررسی   دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد    98پرداختیم.
اگر سوالی در زمینه دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد 98 ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

شماره تلفن فقط از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد در سراسر کشور :   9099071974

سطل زباله

سطل زباله

سطل زباله    یکی از وسایل مورد نیاز در هر محیط است ، فضاهای باز و یا بسته از جمله ادارات و یا پارک ها از سطا های زباله برای حفظ بهداشت محیط و نظافت استفاده می شود ، مسلما نمی توان اهمیت و الزام سطل های زباله را در هر مکان نادیده گرفت، بنابراین اگر در محیط کاری ، منزل و مجتمع های خود جای خالی این محصول را در مکان هایی خالی میبینید همراه ما باشید. برای تهیه آن باید ابتدا با انواع      سطل زباله     که با محیط شما سازگار باشد آشنا شوید.کالاپلاست عرضه کننده انواع سطل های زباله با کیفیت است که سعی داریم به شما عزیزان معرفی کنیم، یکی از محصولات این فروشگاه بزرگ و قابل اعتماد ؛     سطل زباله      است ، همراه ما باشید تا با ویژگی ها و مشخصات سطل زباله بیشتر آشنا شوید.

 

ویژگی های سطل زباله

لازم است قبل از خرید هر محصول از جمله سطل زباله راجع به جزئیات ، معایب و مزایای آن مطلع شوید تا در انتخاب خود مطمئن تر باشید، همراه ما باشید.ابتدا کیفیت سطل زباله را به عنوان یک ویژگی معرفی می کنیم ، به این دلیل که جنس این محصول از یک نوع پلاستیک مقاوم و مرغوب به نام پلی اتیلن ساخته شده است.سطل زباله پلاستیکی 120 لیتری در سه نوع سطل زباله پدال دار ،     سطل زباله       بدون پدال و سطل زباله با درب دمپری (بادبزنی) تولید می شود این مدل از مدل های پر فروش این مجموعه میباشد و مناسب سوپر مارآپارتمان های مسکونی، پارکینگ ها و .... میباشد. دارای چرخهای محکم و مقاوم با دوام بالامناسب جهت استفاده در ساختمانها ، ادارات ، راه روها و راه پله ها ، مجتمع های مسکونی ،بیمارستان ها ، مراکز بهداشتی ، آشپرخانه ها ، کارخانجات و ....

اگر قصد خرید     سطل زباله       را  دارید با کالاپلاست تماس گرفته و این محصول را در رنگ مورد نظر سفارش دهید.

 

انتخاب رشته پایه نهم

انتخاب رشته پایه نهم

در این مقاله به موضوع        انتخاب رشته پایه نهم        پرداخته شده است. به دانش آموزانی که قصد ورود به پایه نهم را دارند، توصیه می شود این مقاله را مطالعه کنند تا از جزئیات و حساسیت های پایه نهم مطلع باشند. دانش آموزان پایه نهم در مرحله انتخاب رشته می باشند. بنابراین لازم است نکات قابل توجهی که در این مقاله درج شده است را بدانند. دانش آموزان عزیز به این نکته توجه داشته باشید که برای انتخاب رشته پایه نهم، نمرات درسی سه سال دوران متوسطه اول مورد بررسی قرار می گیرد و تنها شامل نمرات پایه نهم نمی باشد. بنابراین با توجه به نمرات سال هفتم، هشتم و نهم، دانش آمزان وارد رشته های مورد نظر خود می شوند. در صورتی که دانش آموزان رتبه قابل قبول برای ورود به رشته ریاضی –فیزیک را به دست نیاورند، می بایست سایر رشته های مجاز شده را انتخاب کنند

شرایط انتخاب رشته در پایه نهم

 

دانش آموزان عزیز در انتخاب رشته پایه نهم به سهمیه ها توجه داشته باشید، اما برای انتخاب رشته چه معیار و ملاک هایی را بررسی کنیم تا انتخاب رشته ی صحیح و مناسبی داشته باشیم. در ادامه به طور کامل مواردی که در انتخاب رشته مورد توجه قرار می گیرد را ذکر می کنیم:

علاقمندی به رشته ی انتخابی

نظر و مشاوره والدین

نظر معلمان تمامی دروس

نتیجه ی کسب شده در آزمون های مشاوره ای

نمرات درسی دانش آموزان

ملاک های انتخاب رشته پایه نهم

اولین موردی که بایستی در         انتخاب رشته پایه نهم         به آن دقت کنید، نمرات پایه هفتم، هشتم و نهم است. از آنجایی که ضرایب دروس برای همه ی رشته ها یکسان است، انتخاب رشته پایه نهم به رتبه بستگی دارد. از طرفی سهمیه نیز بر انتخاب رشته تاثیر دارد. اگر قصد انتخاب رشته را دارید، پیشنهاد می کنیم علاقه مندی و توانایی خود را در نظر بگیرید و برای آگاهی از بهترین رشته مناسب خودتان، با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 

نظر مشاوره تحصیلی

موارد گفته شده در انتخاب رشته پایه نهم دانش آموزان مورد بررسی قرار می گیرد. هر یک از موارد گفته شده امتیاز خاصی را در بر دارد، برای اطلاع از امتیازات موارد گفته شده، جدول زیر را مشاهده کنید.

معرفی رشته های پایه نهم

شاخه های تحصیلی در دوره دوم متوسطه را مشاهده کنید:

شاخه نظری (ریاضی، تجربی، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی)

شاخه فنی و حرفه ای

شاخه کاردانش

همان طور که مطلع هستید، شاخه نظری که شامل رشته های ریاضی، تجربی، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی می شود، از شاخه های پرطرفدار در بین دانش آموزان می باشد.

انتخاب رشته پایه نهم انسانی

 

دانش آموزانی که در دروس ادبیات فارسی و عربی تخصص دارند، وارد رشته علوم انسانی می شوند. در این رشته دانش آموزان از حافظه قوی بهره مند هستند و حفظیات آنان نقش مؤثری در مجموع سه نمره خرداد و شهریور در هر یک از دروس زبان و ادبیات فارسی، عربی و مطالعات اجتماعی در دوره متوسطه نمره بالاتر از 42 کسب کنند.

از بازار کار و شرایط پذیرش رشته های انسانی باخبرید؟ با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

انتخاب رشته پایه نهم تجربی

نمرات دروس نام برده شده در سه سال دوره اول متوسطه با در نظر گرفتن ضرایب گفته شده حداقل 378 می باشد. دانش آموزانی که در دروس زیست شناسی، ریاضی، شیمی قوی هستند وارد رشته علوم تجربی می شوند، در سال های اخیر استقبال دانش آموزان از رشته ی علوم تجربی زیاد شده است و این امر موجب رقابت سنگین و سخت در کنکور تجربی می شود.

تصمیم گرفته اید که رشته تجربی را انتخاب کنید؟ با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

انتخاب رشته پایه نهم ریاضی

نمرات دروس ریاضی و علوم تجربی در سه پایه اول متوسطه، حداقل 252 می باشد. دروس ریاضی و علوم با ضریب 3 محاسبه می شود. اما دانش آموزانی که وارد رشته ریاضی فیزیک می شوند، از مهارت ریاضی و حل مسائل و فیزیک بهره مند هستند. هر یک از فصول درس فیزیک رشته و گرایش دانشگاهی را تشکیل می دهد. دروس ریاضی و فیزیک برای دانش آموزان این رشته با ضریب 3 درنظر گرفته شده  است و حداقل نمره کسب شده در سه پایه دوره اول متوسطه 252 می باشد.

شاید در رشته ای دیگری جز ریاضی موفق تر باشید! با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

انتخاب رشته پایه نهم فنی حرفه ای

رشته فنی و حرفه ای شامل 4 زیر گروه هنر، مدیریت، خدمات و صنعت و کشاورزی می باشد. با توجه به مهارت فنی که در این رشته کسب می شود، دانش آموزان راحت تر وارد بازار کار می شوند.

دانش آموزانی که وارد این رشته می شوند، باید مجموع نمرات مرتبط با رشته در دوره راهنمایی و پایه اول متوسطه حداقل 120 و معدل آن ها نیز بالای 12 باشد.

میدانید کدام یک از رشته های فنی حرفه ای بازار کار بهتری دارند؟ با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

انتخاب رشته پایه نهم کاردانش

کار و دانش شباهت زیادی به رشته فنی و حرفه ای دارد. برای ورود به این رشته، نمرات درسی ریاضی (ضریب 2) و درس کار و فناوری (ضریب 3) در سه سال دوره اول متوسطه باید حداقل 180 و معدل بالای 12 باشد. زیر گروه های این رشته مانند رشته فنی و حرفه ای است.

اگر در رشته ی دیگری تحصیل کنید، شاید موفق تر شوید! با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

با توجه به موارد گفته شده، دانش آموزان عزیز با توجه به استعداد و توانایی های خود و همچنین با توجه به علاقه ی فردی، رشته مناسبی را انتخاب می نمایند. با شناخت استعداد ها و شناخت رشته های گفته شده و همچنین توجه به امکانات و شرایط هر رشته، می توانید با انتخابی صحیح، آینده تحصیلی مطلوبی داشته باشید.

برای انتخاب رشته حرفه ای منحصر به فرد خود با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

حداقل نمره برای انتخاب رشته نهم تجربی

 

ورود به هریک از شاخه ها و رشته های تحصیلی نیاز به کسب حداقل نمرات دروس تخصصی پایانی نوبت دوم (نمره خرداد ماه) مربوط به آن رشته است. به عبارت دیگر در صورت عدم کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در سه پایه هفتم، هشتم و نهم (هفتم و هشتم با ضریب 1 و نهم با ضریب 3) برای رشته ها، سایر عوامل و ملاک های هدایت تحصیلی آن دانش آموز در تنظیم نمون برگ هدایت تحصیلی بی اثر خواهد بود و اولین شرط کسب رشته به دست آوردن حداقل نمره است.

یعنی اگر دانش آموز میانگین لازم دروس اعلام شده زیر را کسب نکند بقیه امتیازها ( 10 امتیاز نظر دانش آموز- 30 امتیاز آزمون مشاوره ای - 10 امتیاز نظر دبیر- 5 امتیاز نظر والدین - 10 امتیاز نظر مشاور و 35 امتیاز عملکرد تحصیلی) حتی در صورت امتیاز بالا بی اثر خواهد بود و (در فرم هدایت تحصیلی 6 و 7) به معنای عدم کسب رشته است. برای رشته تجربی حداقل معدل درس ریاضی 14 و درس علوم 13 در نظر گرفته می شود.

برای آگاهی از میزان تاثیر نمره و سهمیه در انتخاب رشته تجربی با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

حداقل نمره برای انتخاب رشته نهم ریاضی

 

اگر داوطلب         انتخاب رشته پایه نهم         ریاضی هستید، بایستی علاوه بر کسب امتیاز در آزمون مشاوره ای، نظر والدین، نظر دبیر و عملکرد تحصیلی، حداقل میانگین را در نمرات هفتم، هشتم و نهم در درس ریاضی 14 و در درس علوم 13 کسب کرده باشید. شایان ذکر است که کسب حداقل نمره برای انتخاب رشته ریاضی در دروس ریاضی و علوم الزامی است.

برای آگاهی از میزان تاثیر نمره و سهمیه در انتخاب رشته ریاضی با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

حداقل نمره برای انتخاب رشته نهم انسانی

 

در هنگام انتخاب رشته پایه نهم، علاوه بر علاقه مندی، باید به شرایط لازم برای پذیرش در رشته انسانی هم توجه کنید. به عبارتی علاوه بر کسب امتیاز آزمون مشاوره ای، امتیاز حاصل از نظر دبیر، امتیاز والدین، مشاور و امتیاز عملکرد تحصیلی، بایستی حداقل میانگین را نمرات هفتم و هشتم و نهم در درس زبان و ادبیات فارسی 14، در درس مطالعات اجتماعی 13 و در درس عربی 12 کسب کنید.

برای آگاهی از میزان تاثیر نمره و سهمیه در انتخاب رشته انسانی با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

در نهایت پس از بررسی نکات مرتبط با انتخاب رشته پایه نهم 98 ، پیشنهاد می کنیم سری هم به       انتخاب رشته پایه نهم        بزنید.

 

دفترچه انتخاب رشته دکتری

دفترچه انتخاب رشته دکتری

در این مقاله با موضوع        دفترچه انتخاب رشته دکتری       همراه داوطلبان دکتری 98 هستیم. مقطع دکتری بالاترین مقطع تحصیلی می باشد و داوطلبانی وارد دانشگاه های دکتری خواهند شد که از سطح علمی بالایی برخوردار باشند. اولین قدم برای انتخاب رشته دکتری 98، مطالعه کامل دفترچه انتخاب رشته دکتری 98 می باشد.

زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری

دفترچه انتخاب رشته دکتری ، در تاریخ اواخر فروردین منتشر خواهد شد. داوطلبان عزیز با مشخص شدن نتایج آزمون دکتری می توانند دفترچه انتخاب رشته دکتری 98 را مطالعه کنند.

اطلاعات دفترچه انتخاب رشته دکتری

در دفترچه انتخاب رشته دکتری سه بخش وجود دارد.

  1. بخش اول کلیات
  2. بخش دوم رویه های ثبت نام و اجرای آزمون
  3. بخش سوم جداول و فرم ها

بخش اول دفترچه انتخاب رشته دکتری 

بخش اول         دفترچه انتخاب رشته دکتری         شامل اطلاعات زیر است: مقدمه، هدف و سیاست ها، تعاریف و مفاهیم برخی اصطلاحات بکار رفته در دفترچه، شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان، مقررات وظیفه عمومی، شرایط و ضوابط ثبت نام اتباع خارجی، شرایط اختصاصی ویژه بورس خارج از کشور، سهمیه ها

بخش دوم دفترچه انتخاب رشته دکتری 

در بخش دوم دفترچه به رویه های ثبت نام و اجرای آزمون پرداخته شده است. از جمله اطلاعات این بخش، مراحل آزون، مدارک لازم برای ثبت نام و شرکت در آزمون، تکالیف داوطلبان برای شرکت در آزمون و نحوه تکمیل ظرفیت تقاضانامه ثبت نام اینترنتی، امتحانات و نحوه پذیرش دانشجو می باشد.

بخش سوم دفترچه انتخاب رشته دکتری 

در این بخش جداول و فرم ها قرار گرفته است. 9 جدول در این بخش با عنوان:

  1. ضرایب دروس مواد آزمونی رشته های امتحانی، در گروه های آزمایشی مربوط
  2. کد و نام استان، نام و کد شهرستان محل تولد و اقامت

3 تا 9.  رشته ها و مواد و ضرایب کلیه رشته ها و گروه های آزمایشی علاوه بر جدول ها، فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهای گذرانده شده برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای و فرم پیش نویس تقاضانامه ثبت نام آزمون و همچنین نکات و توصیه های مهم در این بخش قرار می گیرند.

اهمیت مطالعه دفترچه انتخاب رشته دکتری 

همان طور که در مقالات انتخاب رشته دکتری گفته شد، مطالعه دفترچه انتخاب رشته حائز اهمیت است. داوطلبان برای اطلاع از کد رشته، سهمیه ها، ضوابط و قوانین و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در آزمون رشته موردنظر، جداول زمانبندی آزمون ورودی دکتری 98 نیاز دارند دفترچه انتخاب رشته دکتری 98 را مطالعه کنند. در         دفترچه انتخاب رشته دکتری        تمامی ضوابط و نکات ریز و قابل توجه درج شده است از این رو بهترین منبع برای اطلاع از نحوه و شرایط انتخاب رشته دکتری 98 ، مراجعه به دفترچه انتخاب رشته دکتری 98 میباشد.

برخی از نکات مندرج در دفترچه انتخاب رشته دکتری را مشاهده کنید

  1. اطلاعات کارت اعتباری، شماره پرونده و کد پیگیری را به مدت یکسال حفظ نمایید.
  2. آوردن تلفن همراه، ماشین حساب و هرگونه یادداشت و برگه در آزمون ممنوع است.
  3. مسئولیت هر گونه خطا در درج اطلاعات اشتباه در تقاضانامه متوجه شخص داوطلب است. و سازمان سنجش آموزش کشور به هیچ وجه امکان اصلاح اشتباهات مذکور را نداشته و هیچگونه عذری پذیرفته نخواهد شد.

به داوطلبان دکتری 98 پیشنهاد میکنیم بعد از مطالعه مقاله دفترچه انتخاب رشته دکتری ، به مقاله        دفترچه انتخاب رشته دکتری        مراجعه کنید.